Н У Х Т

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

15 лютого 2024

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

14 лютого 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Екзаменаційна комісія працювала у складі начальниці науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «Укрметртестстандарт», д.т.н. Ірини Левчук (голова ЕК) та викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – професорки., д.т.н., академіка УАН Оксани Шульги, доцентів, кандидатів технічних наук Василя Сидора, Вікторії Кійко та Анастасії Чорної (секретарка ЕК).

На захисті були присутні представники роботодавців, зокрема Марія Секушка (АТ «Житомирські ласощі»).

Кваліфікаційні роботи здобувачів були присвячені сучасним аспектам безпечності різних харчових продуктів відповідно до вітчизняних і міжнародних вимог. Магістранти чітко і впевнено доповідали про результати своїх досліджень за темами кваліфікаційних робіт та аргументовано відповідали на поставлені запитання.

Усі здобувачі успішно захистили свої роботи і отримали позитивні оцінки. А Марія Дричик отримала рекомендацію до вступу в аспірантуру.

Вітаємо всіх магістрів-експертів і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця»

24 жовтня 2022 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від стейкхолдера, керуючого кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду» і компанії ресторанного консалтингу «Кронамі» Андрія Собіна. Із аналізом діяльності закладів ресторанного господарства до війни та в умовах воєнного стану знайомилися з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ресторанний бізнес в умовах війни здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа від управлінця» 25 жовтня 2022

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу 12 жовтня 2022

Unicheck – помічник на стражі плагіату

Незабаром настане час захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів здобувачів на отримання освітнього ступеня «Бакалавр». Робота з підготовки до цієї значущої події на кафедрі біотехнології і мікробіології кипить: здобувачі в тисячний раз перечитують дипломи і виправляють знайдені помилки, а секретарі екзаменаційної комісії готуються до п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Unicheck – помічник на стражі плагіату 26 травня 2020

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології

5 червня 2018 р. відбулася знаменна та довгоочікувана подія – захист докторської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія доцентом кафедри біотехнології і мікробіології Віктором Стабніковим. Робота виконана на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ. Науковим консультантом роботи виступив учений зі світовим ім’ям, один із перших вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 червня 2018