Н У Х Т

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

15 лютого 2024

Магістри-експерти підтверджують високий рівень підготовки

14 лютого 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Екзаменаційна комісія працювала у складі начальниці науково-дослідного центру випробувань продукції ДП «Укрметртестстандарт», д.т.н. Ірини Левчук (голова ЕК) та викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – професорки., д.т.н., академіка УАН Оксани Шульги, доцентів, кандидатів технічних наук Василя Сидора, Вікторії Кійко та Анастасії Чорної (секретарка ЕК).

На захисті були присутні представники роботодавців, зокрема Марія Секушка (АТ «Житомирські ласощі»).

Кваліфікаційні роботи здобувачів були присвячені сучасним аспектам безпечності різних харчових продуктів відповідно до вітчизняних і міжнародних вимог. Магістранти чітко і впевнено доповідали про результати своїх досліджень за темами кваліфікаційних робіт та аргументовано відповідали на поставлені запитання.

Усі здобувачі успішно захистили свої роботи і отримали позитивні оцінки. А Марія Дричик отримала рекомендацію до вступу в аспірантуру.

Вітаємо всіх магістрів-експертів і бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Практичним досвідом діляться стейкхолдери

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-лекції в ZOOM відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, начальницею відділу фінансової та податкової звітності АТ «Укртелеком», випускницею кафедри Мар'яною Зелінською. Гостя з практично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичним досвідом діляться стейкхолдери 13 жовтня 2021

Плюси здобуття неформальної освіти

Перезарахування дисциплін за допомогою сертифікатів, отриманих у рамках неформальної освіти, – чудова можливість для наших здобувачів зекономити час і ресурси, не вибиваючись із загального процесу навчання та відкриваючи для себе ширші горизонти. Цього разу здобувачки-біотехнологині групи БТ-4-2 Олександра Васильєва і Єлизавета Дон вирішили розшир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плюси здобуття неформальної освіти 18 квітня 2024

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм 28 квітня 2025

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України

Науково-дослідницька практика здобувачів НУХТ в Інституті садівництва НААН України успішно відбулася у межах угоди про співпрацю, забезпечуючи унікальні можливості для навчання й професійного розвитку магістрів. Під час практики здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-дослідницька практика магістрантів у Інституті садівництва НААН України 31 жовтня 2024