22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь).
Доповідь «Ферментативницй гідроліз лактози у концентратах сироватки з метою їх застосування у складі морозива» (наукова керівниця – д.т.н., професорка Галина Поліщук) була заслухана на секції «Технологія молока і молочних продуктів».
Голова секції – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Могилівського державного університету продовольства Тетяна Шингарева відзначила високий науковий рівень доповіді, яка була визнана однією з найкращих.
Зауважимо, що робота секції пройшла у творчій та дружній атмосфері. Подібний обмін досвідом між науковими школами двох споріднених кафедр і плідна багаторічна співпраця з білоруськими колегами взаємно збагачують молодих науковців і дають поштовх до подальшої наукової творчості.