Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

23 квітня 2021

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів діляться своїми доробками з колегами з Білорусі

22 квітня 2021 р. магістр освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Артур Михалевич взяв участь у ХII Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів «Техніка і технологія харчових виробництв», яка відбулася дистанційно у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь).

Доповідь «Ферментативницй гідроліз лактози у концентратах сироватки з метою їх застосування у складі морозива» (наукова керівниця – д.т.н., професорка Галина Поліщук) була заслухана на секції «Технологія молока і молочних продуктів».

Голова секції – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Могилівського державного університету продовольства Тетяна Шингарева відзначила високий науковий рівень доповіді, яка була визнана однією з найкращих.

Зауважимо, що робота секції пройшла у творчій та дружній атмосфері. Подібний обмін досвідом між науковими школами двох споріднених кафедр і плідна багаторічна співпраця з білоруськими колегами взаємно збагачують молодих науковців і дають поштовх до подальшої наукової творчості.

Опублікований: 23-04-2021
Читайте також:
Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова. У рамках заходу були обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію 30 січня 2018

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі»

24 листопада в режимі онлайн відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», метою якої було обговорення питань розвитку ресурсів м'ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м'ясопереробних підприємствах, обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий захід, що об'єднує: відбулася конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі» 25 листопада 2020

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів

15 березня 2023 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Ірина Гойко прочитала відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів» для студентів першого курсу освітнього ступеню «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів 16 березня 2023