Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи протягом лютого-березня зустрілися в освітньому діджитал-просторі зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів університету – Волинського фахового коледжу, Свалявського технічного фахового коледжу, Полтавського фахового коледжу, Київського фахового коледжу ресторанного господарства, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму, Сумського фахового коледжу, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості, Кам'янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості.
Зокрема про цікаві факти виникнення та технології виготовлення відомих кондитерських виробів розповіла доцентка Оксана Кирпіченкова, з особливостями роботи бариста знайомила доцентка Ольга Пушка. Доцентка Ольга Дулька презентувала загальні особливості індустрії гостинності у контексті міжнародного та вітчизняного досвіду, доцентка Наталія Бондар викладала про якісне і здорове харчування як запоруку міцного здоров’я, а старша викладачка Олена Тищенко консультувала, як сформувати здорову тарілку харчування українського здобувача освіти.
Здобувачі освіти коледжів і викладачі активного долучалися до обговорення актуальних питань за темами лекторіїв, науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи натхненно відповідали на запитання – зацікавленість у невпинному професійному розвитку об’єднала академічну спільноту НУХТ.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи із задоволенням буде радий бачити здобувачів освіти фахових коледжів серед учасників майбутніх освітніх і профорієнтаційних івентів університету.
Навчаємо і навчаємося у рідній країні!