Виїзне онлайн-заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – одному з найкращих барів міста Києва.
Професійний бартендер із багаторічним стажем роботи, випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2011 року Олександр Фомін познайомив здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання з особливостями організації роботи бару.
«Краще один раз побачити, аніж 100 разів почути», – з цим девізом відбулося лабораторне заняття з використанням технологій дистанційного навчання. Здобувачі мали можливість онлайн побувати за барною стійкою, побачити особливості та тонкощі професійної підготовки до роботи бару. Познайомилися з найсучаснішим устаткуванням, посудом та інвентарем, які використовуються у барах, основними прийомами наливання напоїв і способами приготування коктейлів.
Здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із захопленням слухали Олександра та задавали професійні запитання, на які отримали ґрунтовні відповіді. Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці навчальної дисципліни, доцентці Ользі Пушці за застосування ефективних інноваційних методів викладання і організацію виїзного онлайн-заняття, під час якого здобувачі познайомилися зі сучасними тенденціями розвитку барної індустрії. Це сприятиме вмінню майбутніх фахівців організовувати процес обслуговування гостей ресторанних підприємств із використанням сервісних технологій і дотриманням стандартів якості.
Викладачі й студенти висловлюють подяку Олександру Фоміну за чудовий, професійний воркшоп, який надихнув здобувачів на підкорення вершин у сфері барної справи!