Н У Х Т

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 лютого 2021

Лабораторне заняття з барної справи для третьокурсників від випускника факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

Виїзне онлайн-заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – одному з найкращих барів міста Києва.

Професійний бартендер із багаторічним стажем роботи, випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 2011 року Олександр Фомін познайомив здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання з особливостями організації роботи бару.

«Краще один раз побачити, аніж 100 разів почути», – з цим девізом відбулося лабораторне заняття з використанням технологій дистанційного навчання. Здобувачі мали можливість онлайн побувати за барною стійкою, побачити особливості та тонкощі професійної підготовки до роботи бару. Познайомилися з найсучаснішим устаткуванням, посудом та інвентарем, які використовуються у барах, основними прийомами наливання напоїв і способами приготування коктейлів.

Здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із захопленням слухали Олександра та задавали професійні запитання, на які отримали ґрунтовні відповіді. Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці навчальної дисципліни, доцентці Ользі Пушці за застосування ефективних інноваційних методів викладання і організацію виїзного онлайн-заняття, під час якого здобувачі познайомилися зі сучасними тенденціями розвитку барної індустрії. Це сприятиме вмінню майбутніх фахівців організовувати процес обслуговування гостей ресторанних підприємств із використанням сервісних технологій і дотриманням стандартів якості.

Викладачі й студенти висловлюють подяку Олександру Фоміну за чудовий, професійний воркшоп, який надихнув здобувачів на підкорення вершин у сфері барної справи! 

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави!

У першому семестрі в університеті відбулося відкриття проєкту «Практичний курс із сучасної української мови», до якого долучилося багато охочих з-поміж працівників університету та просто тих, хто мав бажання вдосконалити свої знання з української мови. Попри складну ситуацію, проєкт успішно стартував, заняття проходили жваво, активно. Так, доцентк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожне слово українською – цеглинка у фундаменті держави! 30 грудня 2022

У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу

21-22 листопада 2019 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбувся тренінг експертів із акредитації освітніх програм, організований Національним агентством із забезпечення якості освіти. Участь у ньому взяла професор кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Антоненко. Слухачам, а це викладачі з різни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренінгу експертів із акредитації освітніх програм взяла участь професор кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 жовтня 2022

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018