Н У Х Т

Круглий стіл «Hospitality Challenges 2022-2023»

09 грудня 2022

Круглий стіл «Hospitality Challenges 2022-2023»

Кафедрою іноземних мов професійного спрямування був проведений круглий стіл «Hospitality Challenges 2022- 2023» за участю студентів 1-4 курсів університету та викладачів кафедри. 

До обговорення були запропоновані найактуальніші питання розвитку туристичного бізнесу в 2022- 2023 рр.: Hospitality: New Era of Digital Marketing (Туристичний бізнес: нова ера цифрового маркетингу); Travel Consumers Trends post-Covid (Споживацькі тренди в постковідний період); Communication Strategies to Restart Tourism (Комунікаційні стратегії для відновлення туризму); Travel and Hospitality Photography hacks to refresh your brand visuals (Як використовувати фотографію для оновлення візуального бренду в туристичному бізнесі); The role of Vitamins in Human Health and the Ayurveda system ( Роль вітамінів в забезпеченні здоров'я  людини та у вченні Аюрведа).

Мовою спілкування заходу була виключно англійська. Здобувачі, які були основними доповідачами – Анна Нечипорук, Вікторія Доктор, Марина Чайковська, Михайло Познякевич, Іван Олексійовець продемонстрували не тільки високий рівень володіння мовою, але й щиру зацікавленість в обраній професії, самостійність мислення, вміння використовувати сучасні технічні засоби та програмами ( виступи супроводжувались візуальними презентаціями, які стали справжньою окрасою заходу і допомагали зробити виступи яскравими).

Присутні на дискусії завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець та викладачки Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Катерина Рудницька, Світлана Білоус і модераторка заходу Любов Сапон-Аблязова висловили задоволення від роботи студентів і побажання започаткувати на кафедрі традицію проведення круглих столів, як чудової можливості обміну думками та спілкування між викладачами і здобувачами освіти.

Круглий стіл завершився словами, які зосередили в собі всю його атмосферу і настрої: «Ми можемо пишатися нашими студентами! Ми – велика сім'я і ми віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! GLORY TO UKRAINE! GLORY TO HEROES!».

Опублікований: 09-12-2022
Читайте також:
До студентів-екологів завітала випускниця кафедри – нині фахівець Державної екологічної інспекції України

Нещодавно на кафедрі екології та збалансованого природокористування відбулася зустріч студентів 4 курсу з випускницею кафедри Катериною Лєбєдєвою. Катерина працює в Державній екологічній інспекції України на посаді головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До студентів-екологів завітала випускниця кафедри – нині фахівець Державної екологічної інспекції України 27 вересня 2018

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 квітня 2024

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Багато років поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» (м. Київ), матеріали якої потім публікуються в науковому фаховому виданні «Мова і культура». Сьогодні Україна і весь світ стоять перед викликами від пандемії COVID-19. Тому дистанційне комунікування з вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 червня 2020

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022