Н У Х Т

Круглий стіл «Hospitality Challenges 2022-2023»

09 грудня 2022

Круглий стіл «Hospitality Challenges 2022-2023»

Кафедрою іноземних мов професійного спрямування був проведений круглий стіл «Hospitality Challenges 2022- 2023» за участю студентів 1-4 курсів університету та викладачів кафедри. 

До обговорення були запропоновані найактуальніші питання розвитку туристичного бізнесу в 2022- 2023 рр.: Hospitality: New Era of Digital Marketing (Туристичний бізнес: нова ера цифрового маркетингу); Travel Consumers Trends post-Covid (Споживацькі тренди в постковідний період); Communication Strategies to Restart Tourism (Комунікаційні стратегії для відновлення туризму); Travel and Hospitality Photography hacks to refresh your brand visuals (Як використовувати фотографію для оновлення візуального бренду в туристичному бізнесі); The role of Vitamins in Human Health and the Ayurveda system ( Роль вітамінів в забезпеченні здоров'я  людини та у вченні Аюрведа).

Мовою спілкування заходу була виключно англійська. Здобувачі, які були основними доповідачами – Анна Нечипорук, Вікторія Доктор, Марина Чайковська, Михайло Познякевич, Іван Олексійовець продемонстрували не тільки високий рівень володіння мовою, але й щиру зацікавленість в обраній професії, самостійність мислення, вміння використовувати сучасні технічні засоби та програмами ( виступи супроводжувались візуальними презентаціями, які стали справжньою окрасою заходу і допомагали зробити виступи яскравими).

Присутні на дискусії завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець та викладачки Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Катерина Рудницька, Світлана Білоус і модераторка заходу Любов Сапон-Аблязова висловили задоволення від роботи студентів і побажання започаткувати на кафедрі традицію проведення круглих столів, як чудової можливості обміну думками та спілкування між викладачами і здобувачами освіти.

Круглий стіл завершився словами, які зосередили в собі всю його атмосферу і настрої: «Ми можемо пишатися нашими студентами! Ми – велика сім'я і ми віримо в нашу ПЕРЕМОГУ! GLORY TO UKRAINE! GLORY TO HEROES!».

Опублікований: 09-12-2022
Читайте також:
Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК

Правильний вибір професії – це моральне задоволення й висока самооцінка. Водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Вибір професії – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. 23 грудня, напередодні новорічних свят, викладачка кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ старшокласникам Ярешківського НВК 23 грудня 2021

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD!

Серію успішних захистів дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) продовжила аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Гетьман. Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD! 30 листопада 2023

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021»

19 жовтня здобувачі освіти групи ЕЛ-2-3 і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич відвідали ХІХ міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» 21 жовтня 2021

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій

Гей, вступники до магістратури! А чи знаєте ви, що випускники освітніх програм нашого Навчально-наукового інституту харчових технологій користуються неабияким попитом у роботодавців? Серед широкого спектру магістерських програм інституту ви неодмінно знайдете свою! Спеціальність 161 Хімічні технології та інженеріяОсвітньо-професійна програма «Хі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 серпня 2024