Н У Х Т

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

19 листопада 2021

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

З 1 по 12 листопада 2021 року відбулися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів 3.0».

Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: «Coca-Cola», «Japan Tobacco International», «Ovostar Union (Ясенсвіт)», «AB InBev EFES» (підрозділ найбільшого світового пивоварного концерну), «Jabil Україна» (компанія з контрактного виробництва електроніки).

Свої професійні здібності в проєкті продемонстрували 57 команд, а загальна кількість аплікантів-учасників становила 536 осіб із усіх куточків України.

На етапах підготовки до змагань учасники ігор мали змогу прослухати цікаві вебінари від провідних фахівців компаній під гаслом «Новий день – нова компанія та нові ідеї».

Компанія «Coca-Cola HBC» провела вебінар «Coca-Cola – місце, де знають всі секрети легендарного напою»; компанія «JTI» – «Якість, що перевищує очікування»; компанія «Ovostar Union» – «Виробництво, що відповідає вимогам часу – нові технології та можливості»; компанія «AB InBev EFES» – «Знайомство з компанією AB InBevEfes» та компанія «Jabil» – «Управління проєктами в реаліях сучасного виробництва. Просто про складне».

Не пройшли осторонь цієї події студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, які створили для участі в конкурсі три команди.

Тернистий шлях команд на кожному з етапів конкурсу включав вирішення складних практичних завдань виробництва, пов’язаних із підвищенням ефективності роботи обладнання, зменшення незапланованих простоїв і збільшенням якості виготовленої продукції.

Свої варіанти вирішення задач команди презентували технічним радам підприємств, де в дискусіях захищали унікальність проєктів, доводили їх переваги та практичну можливість їх впровадження. До фіналу дійшли найкращі і серед них дві команди ННІТІ ім. акад. І. С. Гулого.

За результатами фінального етапу, проєкти команди «НУХТ (ННІТІ») в складі студентів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Олега Розумного (капітан), Володимира Валового та студентки кафедри електропостачання і енергоменеджменту Вікторії Ватилик (консультант – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук) зайняли перше місце по вирішенню практичних задач для компанії «JTI» і третє місце – для компанії «Coca Cola HBC».

Команда «ХТОЯ», у складі студентів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софії Бойко (капітан), Олексія Смірнова, Владислава Тіхонова, Андрія Литовченка та Іллі Грицая зайняла третє місце по вирішенню задачі для компанії «Jabil».

Вітаємо студентів ННІТІ ім. акад. І. С. Гулого із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців.

Подяку за технічні консультації висловлюємо викладачам-консультантам команд, професору Миколі Якимчуку, професорці Людмилі Кривопляс-Володіній.

Зичимо всім подальших здобутків і перемог!

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022 р. науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька і Наталія Стукальська та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у міжнародному вебінарі «Переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику» від DORA. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2022

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу 26 квітня 2019

Висока оцінка праці

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції були відзначені за їхній вагомий внесок у розвиток навчального процесу, наукову діяльність та активну участь у житті університету. За високий професіоналізм, відданість справі та інноваційний підхід, що сприяють зміцненню авторитету університету на національному та міжнародному рівнях,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока оцінка праці 11 вересня 2024

Нацфонд досліджень зможе оголосити перші конкурси для науковців

Національний фонд досліджень (НФД) зможе оголосити перші конкурси для вчених та надати їм гранти під кращі проєкти. Постанову, яка визначає процедури й умови конкурсного відбору та фінансування, ухвалив Уряд у останні дні 2019 року. «Нацфонд досліджень – абсолютно нова структура для підтримки українських вчених, створена за аналогом із провідними ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нацфонд досліджень зможе оголосити перші конкурси для науковців 21 січня 2020