Н У Х Т

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

19 листопада 2021

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

З 1 по 12 листопада 2021 року відбулися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів 3.0».

Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: «Coca-Cola», «Japan Tobacco International», «Ovostar Union (Ясенсвіт)», «AB InBev EFES» (підрозділ найбільшого світового пивоварного концерну), «Jabil Україна» (компанія з контрактного виробництва електроніки).

Свої професійні здібності в проєкті продемонстрували 57 команд, а загальна кількість аплікантів-учасників становила 536 осіб із усіх куточків України.

На етапах підготовки до змагань учасники ігор мали змогу прослухати цікаві вебінари від провідних фахівців компаній під гаслом «Новий день – нова компанія та нові ідеї».

Компанія «Coca-Cola HBC» провела вебінар «Coca-Cola – місце, де знають всі секрети легендарного напою»; компанія «JTI» – «Якість, що перевищує очікування»; компанія «Ovostar Union» – «Виробництво, що відповідає вимогам часу – нові технології та можливості»; компанія «AB InBev EFES» – «Знайомство з компанією AB InBevEfes» та компанія «Jabil» – «Управління проєктами в реаліях сучасного виробництва. Просто про складне».

Не пройшли осторонь цієї події студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, які створили для участі в конкурсі три команди.

Тернистий шлях команд на кожному з етапів конкурсу включав вирішення складних практичних завдань виробництва, пов’язаних із підвищенням ефективності роботи обладнання, зменшення незапланованих простоїв і збільшенням якості виготовленої продукції.

Свої варіанти вирішення задач команди презентували технічним радам підприємств, де в дискусіях захищали унікальність проєктів, доводили їх переваги та практичну можливість їх впровадження. До фіналу дійшли найкращі і серед них дві команди ННІТІ ім. акад. І. С. Гулого.

За результатами фінального етапу, проєкти команди «НУХТ (ННІТІ») в складі студентів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Олега Розумного (капітан), Володимира Валового та студентки кафедри електропостачання і енергоменеджменту Вікторії Ватилик (консультант – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук) зайняли перше місце по вирішенню практичних задач для компанії «JTI» і третє місце – для компанії «Coca Cola HBC».

Команда «ХТОЯ», у складі студентів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Софії Бойко (капітан), Олексія Смірнова, Владислава Тіхонова, Андрія Литовченка та Іллі Грицая зайняла третє місце по вирішенню задачі для компанії «Jabil».

Вітаємо студентів ННІТІ ім. акад. І. С. Гулого із заслуженою перемогою, яка є результатом високого професійного рівня підготовки майбутніх фахівців.

Подяку за технічні консультації висловлюємо викладачам-консультантам команд, професору Миколі Якимчуку, професорці Людмилі Кривопляс-Володіній.

Зичимо всім подальших здобутків і перемог!

Опублікований: 19-11-2021
Читайте також:
Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Гостинно зустрічали на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу школярів, майбутніх вступників. У лабораторії-ресторані відповідальні за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко і кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська презентували найгостинніші спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» і «Харчові техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хінкально-шоколадний День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 04 листопада 2019

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів. Конференція з міжнародною участю працювала в змішаному форматі та об’єднала понад трьохсот учасників із різних регіонів України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» 29 травня 2023

Студентка кафедри фінансів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

3-4 квітня на базі кафедри фінансів Київського національного торговельно-економічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», честь НУХТ на якому захищала студентка 1 курсу магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Аліна Цигляр. Студентка пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка кафедри фінансів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 05 квітня 2018