Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

31 жовтня 2022

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

27 жовтня у форматі відео-конференції відбулася зустріч представників Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

За ініціативи колективу кафедри між нашим університетом і асоціацією укладений меморандум про співпрацю. До складу НРАУ, яка об’єднує рестораторів з усієї країни, аби разом відстоювати інтереси галузі, входять 39 учасників і 400 закладів ресторанного господарства.

В обговоренні запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів із закладом вищої освіти від НРАУ взяв участь співвласник мережі ресторанів Pesto Cafe Дмитро Погребицький. Від кафедри готельно-ресторанної справи виступили з пропозиціями щодо співпраці за основними напрямкам роботи: в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і професорка кафедри Тетяна Сильчук.

Follow up робочої зустрічі: проведення спільних заходів, мотивуючих гостьових лекторіїв і нетворкінг-зустрічей здобувачів освіти з власниками ресторанного бізнесу, управлінцями, фахівцями-практиками; екскурсії підприємствами гостинності; організація практичної підготовки у закладах ресторанного господарства, які входять до складу НРАУ.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова ознайомила представників НРАУ із можливостями організації дуальної освіти для здобувачів освіти.

Зважаючи на безпекову ситуацію в країні, вирішили розпочати з проведення онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дмитро Погребицький анонсував онлайн-зустріч, на якій має бажання поділитись історією власного успіху і надихнути майбутніх рестораторів.

Кафедра готельно-ресторанної справи розширює співпрацю зі стейкхолдерами ресторанного бізнесу для підвищення ефективності підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Опублікований: 31-10-2022
Читайте також:
Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю

23 травня відбулися цікаві зустрічі викладачів кафедри міжнародної економіки та студентів третього курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» зі старшокласниками із закладів освіти Рівненської області – Тинненського ліцею та Клесівського ліцею. Викладачі розповіли учням про наш університет, спеціальності та освітні програми. За якими зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю 24 травня 2024

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

Триває робота нашої традиційної квітневої, цього року вже 88-ї, Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». На кафедрі харчової хімії працює секція «Хімія», до якої долучилися, що стає доброю традицією, і юні наковці-школярі. Зокрема свої стендові д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі 20 квітня 2022

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 березня 2021 р. кафедра туристичного та готельного бізнесу провела черговий День гостинності. Цього разу гостями стали одинадцятикласники ЗОШ І-ІIІ ступенів № 10 м. Кропивницький. Від імені здобувачів і студради учнів привітав амбасадор факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, студент 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» Олег Шка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри туристичного та готельного бізнесу 26 березня 2021