Н У Х Т

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

31 жовтня 2022

Кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає співпрацю з Національною ресторанною асоціацією України

27 жовтня у форматі відео-конференції відбулася зустріч представників Національної ресторанної асоціації України (НРАУ) та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

За ініціативи колективу кафедри між нашим університетом і асоціацією укладений меморандум про співпрацю. До складу НРАУ, яка об’єднує рестораторів з усієї країни, аби разом відстоювати інтереси галузі, входять 39 учасників і 400 закладів ресторанного господарства.

В обговоренні запитів і потреб під час взаємодії стейкхолдерів із закладом вищої освіти від НРАУ взяв участь співвласник мережі ресторанів Pesto Cafe Дмитро Погребицький. Від кафедри готельно-ресторанної справи виступили з пропозиціями щодо співпраці за основними напрямкам роботи: в.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і професорка кафедри Тетяна Сильчук.

Follow up робочої зустрічі: проведення спільних заходів, мотивуючих гостьових лекторіїв і нетворкінг-зустрічей здобувачів освіти з власниками ресторанного бізнесу, управлінцями, фахівцями-практиками; екскурсії підприємствами гостинності; організація практичної підготовки у закладах ресторанного господарства, які входять до складу НРАУ.

В.о. декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова ознайомила представників НРАУ із можливостями організації дуальної освіти для здобувачів освіти.

Зважаючи на безпекову ситуацію в країні, вирішили розпочати з проведення онлайн-лекції для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Дмитро Погребицький анонсував онлайн-зустріч, на якій має бажання поділитись історією власного успіху і надихнути майбутніх рестораторів.

Кафедра готельно-ресторанної справи розширює співпрацю зі стейкхолдерами ресторанного бізнесу для підвищення ефективності підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Опублікований: 31-10-2022
Читайте також:
Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 листопада 2018

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020

Міжнародний обмін досвідом – впевнений крок у майбутнє

У рамках співпраці між нашим університетом і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії відбувся міжнародний вебінар. Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Микола Романов презентував доповідь англійською мовою «Applications of AI to optimize electricity consumption through the ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний обмін досвідом – впевнений крок у майбутнє 08 листопада 2023

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками

Приємно, коли випускники не забувають університет і своїх викладачів, навідують Альма матер та діляться своїми здобутками. До НУХТ завітав легендарний випускник кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Богдан Лук’яненко. Взявши від навчання в університеті все по максимуму, зокрема, активно займаючись дослідницькою роботою, вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками 16 вересня 2020