Н У Х Т

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

26 лютого 2018

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого.

На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обладнання для круп'яної промисловості, обладнання для виробництва комбікормів, посівний матеріал, технології вирощування зернових та олійних культур, обладнання для перероблення зернових та олійних культур, млинові комплекси, біоенергетика, засоби захисту рослин, логістика, техніка для транспортування зернових, агроекономіка, інформаційні технології.

Євген Харченко зміг зустрітись із багатьма представниками виробників сучасного обладнання, зокрема,  з генеральним директором ТОВ «ОЛІС» Олександром Верещинським, а також побачити роботу доцента кафедри Андрія Шарана, керівника борошномельно-круп’яного напрямку представництва компанії «Buhler» в Україні.

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти

12 червня відбувся традиційний захід для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету – презентація учасниками гуртка з програмування кращих студентських застосунків. Власні програмні продукти представили студенти 3 і 4 курсів: Максим Степаненко, Олександр Данченко, Андрій Ямковий,  Макси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти 14 червня 2019

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ. Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр» 10 лютого 2022

Початок навчального процесу після завершення практики

1 жовтня, після завершення технологічної практики у здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів відновився навчальний процес. Сповнені вражень після проходження довготривалого високооплачуваного стажування на найсучасніших підприємст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок навчального процесу після завершення практики 04 жовтня 2021

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 червня 2019