Н У Х Т

Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників

19 серпня 2024

Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників

Інформаційний ресурс ОСВІТА.UA склав рейтинг 100 українських коледжів, найбільш популярних серед вступників 2024 року. При ранжуванні враховувалися всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційного рівня фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) і повної загальної середньої освіти (11 класів) за всіма формами навчання станом на 16 серпня 2024 року.

Приємно, що до цього рейтингу увійшли три фахових коледжі нашого університету – Волинський фаховий коледж НУХТ, Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ і Вінницький фаховий коледж НУХТ.

Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж НУХТ» займає шосту позицію з 1759 заявами, з яких 1062 заяви подані вступниками на основі базової загальної середньої освіти і 697 – на основі повної загальної середньої освіти. Зазначимо, що наш коледж посідає перше місце за кількістю поданих заяв серед закладів фахової передвищої освіти Волині. Популярність закладу у вступників засвідчує і збільшення у цьому році ліцензійного обсягу за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення».

До Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» подано 1103 заяви, що забезпечило закладу 30 позицію у рейтингу. З 337 заявами, поданими вступниками на основі базової загальної середньої освіти, і 766 – на основі повної загальної середньої освіти, наш коледж є п’ятим за популярністю серед закладів Львівщини.

Відокремлений структурний підрозділ «Вінницький фаховий коледж НУХТ» має 783 заяви, з яких 631 подана вступниками на основі базової загальної середньої освіти і 152 – на основі повної загальної середньої освіти. Він посідає 92 місце у загальному рейтингу і четверте місце серед коледжів Вінницької області.

Вітаємо колег із заслуженим визнанням вступниками високої якості їх освітніх послуг! Нагадаємо, випускники фахових коледжів вступають до університету на навчання за скороченою формою.

Опублікований: 19-08-2024
Читайте також:
Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства

Уже доброю традицією для здобувачів-бакалаврів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є виїзні лабораторні заняття, які відбуваються в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». Цього разу, разом із лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою вони відвідали заклад ресторанного господа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» закріплюють теоретичні знання в кращих столичних закладах ресторанного господарства 07 жовтня 2024

До університету завітала делегація Республіки В'єтнам

10 вересня до нашого університету завітала делегація Соціалістичної Республіки В'єтнам у складі пана Май Ха, пана Дінь Ван Ньа, пані Нгуєн Тхі Хоай Чам, пана Лє Мань Луана. Вони мають значні досягнення у різних галузях – серед них і представники науки, й владних структур, і бізнесу, але всіх їх об’єднує те, що свого часу вони навчалися у закладах в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітала делегація Республіки В'єтнам 10 вересня 2019

Вкотре переконалися, що еколог – професія майбутнього, наші четвертокурсники

7 листопада студенти-екологи 4 курсу разом із доцентами кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Ничик та Оксаною Салавор відвідали VI Спеціалізовану виставку «Екологія підприємства», що працює за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України на території Міжнародного виставкового центру. Основною метою даного заходу є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вкотре переконалися, що еколог – професія майбутнього, наші четвертокурсники 08 листопада 2018

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять практичну підготовку у кращих 5-зіркових готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії. Практична підготовка є важливою компонентою професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню випускників. Головним завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії 11 вересня 2018