Н У Х Т

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

08 лютого 2021

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

Протягом 4-7 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою брали участь в онлайн-виставці «Turkish Medical Travel Online Expo 2021», яка проводилася для лікарів, туристичних агенцій, страхових компаній і пацієнтів з України, Азербайджану, Болгарії, Грузії, Казахстану, Росії та інших країн.

Здобувачі прослухали презентації, підготували есе про виставку та отримали бали за виконану практичну роботу з дисципліни. Також дізналися, що онлайн-виставка організована Турецькою Асоціацією Медичного Туризму (THTC) за підтримки Міністерства торгівлі Турецької Республіки і є ефективним інструментом налагодження співпраці та обміну досвідом між представниками різних секторів галузі медичного туризму України, країн СНД і Туреччини в сучасних умовах глобальної пандемії.

Зазначимо, що у рамках виставки запропонована єдина цифрова платформа для прямого зв’язку між турецькими клініками, термальними курортами, оздоровчими і курортними центрами та медичними закладами, туристичними агенціями, страховими компаніями, благодійними організаціями та потенційними пацієнтами України.

Для туристичних компаній України у розвитку співпраці між Україною та Туреччиною онлайн-виставка надала чудові можливості відкриття нових напрямків медичного туризму. Для пацієнтів і туристів з’явилася змога прямої комунікації з провідними турецькими клініками, представлені інноваційні методи лікування за оптимальними цінами (в основному це складні випадки в галузі онкології, трансплантології, нейрохірургії, ортопедії, кардіології, стоматології як серед дорослих, так і дітей), можливості поєднання лікування та відпочинку у Туреччині.

Опублікований: 08-02-2021
Читайте також:
Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв

Доцентка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП, на якому свою продукцію представили підприємства ТОВ «Київхліб» (м. Біла Церква) та Українсько-Іспанське ТОВ «Урожай». Всього на дегустацію було запропоновано 10 зразків нових видів хлібобулоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв 01 червня 2023

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води Ярослав Баращовець і Наталія Чернова відвідали подію в рамках українсько-німецького конгресу, що була присвячення темі «Рішення для підвищення ефективності водного господарства України». На заході обговорювали актуальну ситуацію в галузі водного господарства України та визначали можливі шляхи ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі 29 листопада 2018

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

Нещодавно відбувся бізнес-семінар «Напої України 2023», організований компанією Marko Pack Agency. Це щорічна подія для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування. Учасники заходу розглядали тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом 21 грудня 2023

Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства

Переддипломна практика – час, який магістранти-науковці кафедри біотехнології і мікробіології можуть використати для завершення експериментальної роботи, оформлення результатів досліджень і виконання індивідуального завдання. Зокрема, магістрант II року навчання Назар Видасов виконував наукову роботу у відділі моніторингу пухлинного процесу та диза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства 15 жовтня 2020