Н У Х Т

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 березня 2025

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи Тетяною Сильчук відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ, де ознайомилися з електронними ресурсами з метою пошуку та оброблення наукової інформації при підготовці до написання кваліфікаційної роботи.

Під час зустрічі завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна детально розповіла про доступні електронні ресурси, правила користування електронним репозиторієм і алгоритм пошуку необхідних наукових публікацій.

Окрему увагу приділили практичному освоєнню бази даних Scopus. Здобувачі освіти магістерського рівня мали можливість самостійно знайти наукові статті за темами своїх досліджень, опанувати навички роботи з фільтрами пошуку та оцінювання наукової значущості публікацій.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи висловлюють подяку колективу Науково-технічної бібліотеки за проведення корисної та пізнавальної зустрічі. Здобувачі отримали цінний досвід роботи з науковою літературою, необхідний під час написання наукових робіт і проведення досліджень.

Опублікований: 20-03-2025
Читайте також:
На допомогу майбутній вступній кампанії

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила учнів 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №174 м. Києва з нашим університетом, зокрема з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Завдяки професіоналізму заступниці директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу майбутній вступній кампанії 17 лютого 2023

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, Інна Вінніченко, Любов Івченко, Тетяна Мірзодаєва долучилися до вебінару «Креативний турагент», присвяченого технологіям створення сторіс, постів у соціальних мережах і лендінг-сторінок туристичних компаній. Надзвичайно насичений інтерактив знайомив зі секретами оформлення публіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі 13 грудня 2021

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

Профорієнтаційна команда біотехнологів продовжує надавати допомогу старшокласникам у виборі майбутньої спеціальності та консультувати їх щодо умов навчання в нашому університеті і, зокрема на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Особливо ж прагнуть поділитися зі школярами своїми історіями успішного вступу й досвідом студентського житт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха 11 грудня 2023

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Здобувачі освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Ростислав Цвек і Лідія Воробець взяли участь у 17-му міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув (Польща). Організатори конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2024