Н У Х Т

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 березня 2025

Досвід роботи з ресурсами Науково-технічної бібліотеки отримали магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи Тетяною Сильчук відвідали Науково-технічну бібліотеку НУХТ, де ознайомилися з електронними ресурсами з метою пошуку та оброблення наукової інформації при підготовці до написання кваліфікаційної роботи.

Під час зустрічі завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна детально розповіла про доступні електронні ресурси, правила користування електронним репозиторієм і алгоритм пошуку необхідних наукових публікацій.

Окрему увагу приділили практичному освоєнню бази даних Scopus. Здобувачі освіти магістерського рівня мали можливість самостійно знайти наукові статті за темами своїх досліджень, опанувати навички роботи з фільтрами пошуку та оцінювання наукової значущості публікацій.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи висловлюють подяку колективу Науково-технічної бібліотеки за проведення корисної та пізнавальної зустрічі. Здобувачі отримали цінний досвід роботи з науковою літературою, необхідний під час написання наукових робіт і проведення досліджень.

Опублікований: 20-03-2025
Читайте також:
Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи

Своїми лайфхаками з ефективної підготовки до онлайн-виступу зі здобувачами-біотехнологами четвертого курсу поділилася менеджерка з навчання та розвитку персоналу корпоративного університету «Артеріум» Ольга Назарук. Від спікерки вони дізналися про основні етапи ефективної підготовки: презентуєте ви в офлайні чи онлайні виступ, його потрібно підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виступати онлайн вчилися четвертокурсники-біотехнологи 06 грудня 2021

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 вересня 2023

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019