Н У Х Т

Доступ до найактуальніших досліджень і розробок без обмежень!

18 липня 2024

Доступ до найактуальніших досліджень і розробок без обмежень!

Науково-технічна бібліотека університету продовжує співпрацю з компанією «Clarivate», яка надає доступ до міжбібліотечного абонементу «RapidILL». Це дозволяє науковцям і здобувачам освіти університету замовляти й отримувати в електронній формі наукові матеріали, опубліковані у закордонних періодичних виданнях, із понад 500 бібліотек Європи та США.

Скористайтесь можливістю доступу до найактуальніших досліджень і розробок без будь-яких обмежень.

Для цього надішліть замовлення на електронну пошту library@nuft.edu.ua обов’язково зазначивши:

- для статті – назву статті, назву журналу, рік видання, том і випуск, сторінки, ISSN;
- для розділу книги – назву книги, назву розділу, рік видання, сторінки, ISBN.

Час виконання запитів на платформі становить приблизно 24 години.

Приємного користування!

Опублікований: 18-07-2024
Читайте також:
Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ

15 жовтня 2024 року професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і доцентка цієї ж кафедри Юлія Бондаренко, а також директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко провели виховну годину у форматі гостьової лекції у двох академічних групах випускного курсу Волинського фахов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виховна година для здобувачів Волинського фахового коледжу від гостьових лекторок харчового інституту НУХТ 15 жовтня 2024

Розпочався NUFT Career Chance-2025

Наш університет – це не тільки про навчання та дозвілля здобувачів освіти. Це і про відповідальне ставлення до наших випускників і активна допомога у їх підготовці до перших кроків на професійному шляху. Саме тому відділ працевлаштування випускників невпинно працює над розширенням кола партнерів-роботодавців, а також двічі на рік збирає масштабні к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався NUFT Career Chance-2025 17 березня 2025

Формуємо культуру якості

27-28 червня в університеті з метою формування культури якості та підготовки до проведення акредитацій освітніх програм у 2022-2023 н. р. відбулися тренінги для гарантів. Організатори івентів – фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ. Спікерами виступили гаранти освітніх програм, що пройшли акредитацію за новими ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формуємо культуру якості 29 червня 2022

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням

Здобувачі третього курсу, груп ТБ-3-8 і ТБ-3-9ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом відвідали сучасну крафтову пивоварню BeerMaster. Детальну поетапну екскурсію провів головний технолог пивоварні Олександр Руденко, який, до речі, є в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство третьокурсників із крафтовим пивоварінням 26 вересня 2023