Н У Х Т

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління очолив експертну комісію МОН

19 листопада 2018

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління очолив експертну комісію МОН

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Вячеслав Іващук очолив експертну комісію Міністерства освіти і науки України з проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» у Одеському механіко-технологічному коледжі.

Він скористався нагодою поспілкуватися зі студентами 4-го курсу щодо продовження ними навчання у нашому університеті. Фахівець познайомив старшокурсників із переліком спеціальностей, за якими навчають у нашому виші, умовами проживання в гуртожитках НУХТ, розповів про предметні лабораторії.

Студентів, зокрема зацікавила наявність власних гуртожитків та їх розташування, робота спорткомплексу та басейну університету, вартість та якість харчування у столових.

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління плекають надію на розширення географії студентства й залучення молоді Одещини до розвитку наукових здобутків університету.

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики. Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти складають залік із переддипломної практики 24 січня 2017

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати

Цікаві лекції, практичні вебінари, виїзні заняття відвідали слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» в період з березня по травень 2025 року. Навчальний процес забезпечували досвідчені викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка, доценти Олег Бортнічук і Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати 28 травня 2025

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників. Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 квітня 2022