Н У Х Т

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

02 лютого 2017

Дипломи випускникам вручили в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

1 лютого 2017 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – вручення дипломів випускникам 2017 року.

Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки, викладачі, які привітали "винуватців свята".

На підставі рішення кваліфікаційної комісії 82 студента отримали дипломи, з яких: 15 - за спеціальністю «Ресторанне обслуговування»; 15 – за спеціальністю «Туристичне обслуговування», 25 - за професією «Офіціант, бармен»; 27 -  за професією «Кондитер».

Дипломи з відзнакою отримали: Марія Ганущин, Богдана Момот, Юлія Демків, Олександр Камінський, Ганна Плоскань, Михайло Рудак, Іван Федюк, Анастасія Чорній.

Учасники художньої самодіяльності привітали випускників коледжу музичними подарунками та подарували їм букет позитивних вражень.

Шановні випускники! Гідно несіть звання випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!

Опублікований: 02-02-2017
Читайте також:
Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців 16 червня 2020

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Цікаве про мікроконтролери трускавецьким ліцеїстам

Старший викладач кафедри автоматизації і комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Євген Проскурка прочитав гостьову лекцію «Цікаве про мікроконтролери» учням десятого класу навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа №2-гімназія» міста Трускавця Львівської області. Викладач ознайомив школярів із лабораторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве про мікроконтролери трускавецьким ліцеїстам 05 листопада 2024

Стартував конкурс на отримання грантової підтримки українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках

Стартує прийом заявок на конкурс науково-дослідних проектів Державного фонду фундаментальних досліджень і Білоруського республіканського фонду фундаментальних досліджень. Пропозиція передбачає грантову підтримку українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках. Заявки від претендентів прийматимуться до 20 вересня 2018 року. Пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс на отримання грантової підтримки українсько-білоруських науково-дослідних проектів у 2019-2020 роках 23 липня 2018