Н У Х Т

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

27 листопада 2020

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

Сьогодення вносить свої корективи в життя суспільства. Дистанційна освіта розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та інформаційним можливостям.

З метою підвищення ефективності онлайн-навчання під час введення карантинних заходів, асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька пройшла навчання на професійних курсах «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії», організовані Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Під час онлайн-курсу розглядалися цифрові інструменти і додатки Google Workspace (Gmail, Google Classroom, Google Meet, Google Форми, Google Групи, Google Календар, Google Сайти, Google Диск), що забезпечують ефективну організацію взаємодії учасників освітнього процесу. Опрацьовані основні налаштування безпечної роботи в Інтернеті.

Отримані знання та навички допоможуть ефективно планувати досягнення своїх особистих і професійних цілей, розпізнавати та долати бар'єри для успішного управління часом, а отже – підвищити продуктивність своєї праці.

Після виконаних практичних завдань і підсумкового тесту успішне завершення навчання Ольгою Дулькою за програмою «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» обсягом 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС) підтверджене сертифікатом.

Опублікований: 27-11-2020
Читайте також:
Відкриваємо світові Григорія Сковороду!

Протягом останнього року спостерігається значне підвищення у світі інтересу до української культури – філософії, мистецтва, мови. Статистичні дані свідчать, що нашу мову активно вивчають не лише у Європі (Польщі, Чехії, Німеччині, країнах Балтії), а й у далеких Австралії, Японії, В’єтнамі та інших державах. Вочевидь, саме події воєнного часу зумови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваємо світові Григорія Сковороду! 12 грудня 2022

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників

У здобувачів-біотехнологів освітнього ступеня «бакалавр» 3-й курс є «переломним» за такими причинами. По-перше, саме на третьому курсі вони отримують «постійну прописку» на випусковій кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), оскільки з цього часу більшість освітніх компонент освітньо-професійної програми є дисциплінами фахового професійного сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший серйозний крок у професійній підготовці біотехнологів-третьокурсників 02 травня 2022

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту

6 грудня 2021 року уперше в Україні стартував масштабний міжнародний сертифікований навчальний проєкт, метою якого є підвищення кваліфікації фахівців вітчизняної виноградарсько-виноробної галузі. Цього дня на спеціально створеній онлайн-платформі зустрілись українські винороби, інші стейкхолдери галузі та представники французьких профільних органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет став науковим партнером українсько-французького навчального проєкту 07 грудня 2021