Н У Х Т

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

27 листопада 2020

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

Сьогодення вносить свої корективи в життя суспільства. Дистанційна освіта розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та інформаційним можливостям.

З метою підвищення ефективності онлайн-навчання під час введення карантинних заходів, асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька пройшла навчання на професійних курсах «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії», організовані Академією цифрового розвитку за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Під час онлайн-курсу розглядалися цифрові інструменти і додатки Google Workspace (Gmail, Google Classroom, Google Meet, Google Форми, Google Групи, Google Календар, Google Сайти, Google Диск), що забезпечують ефективну організацію взаємодії учасників освітнього процесу. Опрацьовані основні налаштування безпечної роботи в Інтернеті.

Отримані знання та навички допоможуть ефективно планувати досягнення своїх особистих і професійних цілей, розпізнавати та долати бар'єри для успішного управління часом, а отже – підвищити продуктивність своєї праці.

Після виконаних практичних завдань і підсумкового тесту успішне завершення навчання Ольгою Дулькою за програмою «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» обсягом 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС) підтверджене сертифікатом.

Опублікований: 27-11-2020
Читайте також:
Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства подвійне свято – відбулися два успішних захисти дисертаційних досліджень – докторської дисертації доцента Марини Білько (науковий консультант – професор Вікторія Гержикова) та кандидатської дисертації аспіранта Світлани Ковальчук (науковий керівник – доцент Тетяна Мудрак). Доповідь за темою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійне наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 липня 2019

Наука без кордонів

21 квітня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «The German Science System: postdoc and funding». Доповідачка – к.х.н., доцентка кафедри Ася Калініченко, яка зараз проходить наукове стажування за напрямом «Харчова хімія» на хімічному факультеті Тюнінбергського університету (Німеччина). На семінарі також був пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 24 квітня 2023

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету

Минулого тижня у Києві, на полі гідропарку відбулися змагання за Кубок України з пляжного футболу. Наша чоловіча збірна підійшла до змагань без кадрових втрат. Уже з перших ігор було видно, що команди дуже сильні, і нашим спортсменам буде важко добитися тріумфу. Для команди НУХТ усе вирішилося у останньому матчі. Футбольна лотерея була на боці су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібні нагороди ще одного Кубка України – у активі чоловічої збірної команди нашого університету 17 вересня 2020

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018