Н У Х Т

Чергова перемога здобувачів спеціальності 131 «Прикладна механіка»

13 квітня 2023

Чергова перемога здобувачів спеціальності 131 «Прикладна механіка»

Здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого взяли участь у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «BlackSeaScience 2023», який відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Свої наукові здобутки в конкурсній боротьбі представили Владислав Ясичев і Тарас Бутик, під керівництвом завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної. Команда презентувала роботу «Integration of technology in the mechatron module of liquid dosing» і виборола  третє місце у номінації «Харчова наука і технології».

Дослідження зосереджене на статичних і динамічних характеристиках системи керування дозувально-фасувальним модулем у системі робота-маніпулятора. За результатами теоретичного аналізу молодими науковцями змодельовано та зібрано дослідний стенд, призначений для пошуку напрямів покращення операцій дозування. Автори роботи отримали кінематичні та динамічні характеристики системи керування дозуючим пристроєм та сформували рекомендації вибору конструктивних параметрів обладнання з покращеними метрологічними характеристиками мехатронної системи дозування. Цікаві результати роботи наших здобувачів освіти були високо оцінені міжнародним журі.

Вітаємо з успіхом та бажаємо всій команді не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 13-04-2023
Читайте також:
Перший досвід публічних виступів за межами alma mater отримали наші здобувачі

Результати наукової самостійної роботи студентів у межах опанування навчального курсу «Історія і культура України» були представлені на ХХІІІ Всеукраїнській науковій конференції молодих учених, що відбулася на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Вітаємо учасників із першим досвідом публічних виступів за межами alma ma...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший досвід публічних виступів за межами alma mater отримали наші здобувачі 29 квітня 2021

Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів»

7 квітня 2023 року у межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Експертиза харчових продуктів». Відкрила роботу секції вітальним словом завідувачка кафедри експертизи харчових продуктів, д.т.н., професорка Ларис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки роботи секції «Експертиза харчових продуктів» 10 квітня 2023

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Початок останнього місяця весни 2024 року приніс вагомий здобуток до скарбнички освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». 1 травня 2024 року відбувся щорічний студентський форум «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді», організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді» 13 травня 2024

Speaking Club: осінні мотиви в сфері гостинності

Студенти-другокурсники, які опановують секрети сфери гостинності, разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець провели осінній Speaking Club «Autumn vibes in Hospitality». Беззаперечно, затишна осіння атмосфера, створена у вуличних кафе та кав'ярнях, як ніяка інша гостинно запрошує гостей на горнятко кави. То...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Speaking Club: осінні мотиви в сфері гостинності 07 жовтня 2024