Н У Х Т

Чергова перемога здобувачів спеціальності 131 «Прикладна механіка»

13 квітня 2023

Чергова перемога здобувачів спеціальності 131 «Прикладна механіка»

Здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого взяли участь у міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «BlackSeaScience 2023», який відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Свої наукові здобутки в конкурсній боротьбі представили Владислав Ясичев і Тарас Бутик, під керівництвом завідувачки кафедри, професорки Людмили Кривопляс-Володіної. Команда презентувала роботу «Integration of technology in the mechatron module of liquid dosing» і виборола  третє місце у номінації «Харчова наука і технології».

Дослідження зосереджене на статичних і динамічних характеристиках системи керування дозувально-фасувальним модулем у системі робота-маніпулятора. За результатами теоретичного аналізу молодими науковцями змодельовано та зібрано дослідний стенд, призначений для пошуку напрямів покращення операцій дозування. Автори роботи отримали кінематичні та динамічні характеристики системи керування дозуючим пристроєм та сформували рекомендації вибору конструктивних параметрів обладнання з покращеними метрологічними характеристиками мехатронної системи дозування. Цікаві результати роботи наших здобувачів освіти були високо оцінені міжнародним журі.

Вітаємо з успіхом та бажаємо всій команді не зупинятися на досягнутому!

Опублікований: 13-04-2023
Читайте також:
Новорічні подарунки від АТ «Фармак»

Уже другий рік поспіль науково-практична конференція школи молодих науковців АТ «Фармак» відбулася у онлайн-режимі, цього разу вона працювала під гаслом «Наука в основі всіх процесів». За доброю традицією здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету приєдналися до конференції та виступили перед науковою спільнотою з різнопла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічні подарунки від АТ «Фармак» 10 січня 2022

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології

Обираючи майбутню професію, юнаки та дівчата здійснюють один із головних життєвих кроків. Вибрати професію до душі – одне з головних завдань в житті. Тож натхненні ідеєю допомогти зробити вірний крок на зустріч професійним вершинам викладачі кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) проявили особливу активність у профорієнтаційній діяльності. Так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обрати майбутню професію допомагають викладачі кафедри біотехнології і мікробіології 17 листопада 2018

Про святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні на заході кафедри іноземних мов професійного спрямування

Напередодні різдвяних і новорічних свят викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Анна Харченко провели виховний захід із дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» зі студентами груп ГС-1-4, ГС-1-5, ГС -1-6 за темою «Святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні». Були зроблен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про святкування зимових свят у Великобританії, США та Україні на заході кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 грудня 2019