Н У Х Т

Альма матер зустрічає своїх випускників

29 травня 2023

Альма матер зустрічає своїх випускників

27 травня за давньою традицією в університеті відбулася зустріч випускників, які попри всі складнощі воєнного стану не могли пропустити нагоду відвідати Альма матер і зустрітися з друзями з років навчання. Такі зустрічі відбуваються на ювілей кожного випуску щоп’ять років на загальному місці збору – площі перед головним корпусом. Вони навчалися у різні роки, за різними спеціальностями та всіх їх гуртує щира любов до київського харчового, де отримали путівку у професійне життя, знайшли вірних друзів, а хтось і кохання, до якого назавжди прикипіли серцями, куди привели на навчання своїх дітей, онуків, а дехто, вже й правнуків.

Після теплої зустрічі й обміну своїми новинами, випускники зібралися у актовій залі, де переглянули фільм про університет, з якого дізналися про нинішню структуру навчального закладу, започаткування нових спеціальностей, здобутки нашого колективу й плани подальшого розвитку.

Випускники довго не розходилися – спілкувалися, заходили до деканатів і на свої кафедри, жартували, згадували минуле і, звичайно ж, домовлялися про нову зустріч. На тому ж місці, через … років.

Дякуємо ЗСУ за можливість такої зустрічі! Шкодуємо, що у цей день університет не змогли навідати «наймолодші ювіляри», які закінчили навчання п’ять, десять років тому. Більшість із них зараз боронить Україну від ворога, молимося за них і за всіх наших захисників і захисниць!

Опублікований: 29-05-2023
Читайте також:
Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 травня 2025

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі

27-28 жовтня відбулася перша Міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2022» (#OSICU2022), приурочена до міжнародного Тижня відкритого доступу. Захід було проведено під егідою Міністерства освіти та науки України, Державної науково-технічної бібліотеки України та УкрІНТЕІ із залученням національних, міжнародних організацій, асоц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі 28 жовтня 2022

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ. За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ 07 лютого 2019