Н У Х Т

Альма матер зустрічає своїх випускників

29 травня 2023

Альма матер зустрічає своїх випускників

27 травня за давньою традицією в університеті відбулася зустріч випускників, які попри всі складнощі воєнного стану не могли пропустити нагоду відвідати Альма матер і зустрітися з друзями з років навчання. Такі зустрічі відбуваються на ювілей кожного випуску щоп’ять років на загальному місці збору – площі перед головним корпусом. Вони навчалися у різні роки, за різними спеціальностями та всіх їх гуртує щира любов до київського харчового, де отримали путівку у професійне життя, знайшли вірних друзів, а хтось і кохання, до якого назавжди прикипіли серцями, куди привели на навчання своїх дітей, онуків, а дехто, вже й правнуків.

Після теплої зустрічі й обміну своїми новинами, випускники зібралися у актовій залі, де переглянули фільм про університет, з якого дізналися про нинішню структуру навчального закладу, започаткування нових спеціальностей, здобутки нашого колективу й плани подальшого розвитку.

Випускники довго не розходилися – спілкувалися, заходили до деканатів і на свої кафедри, жартували, згадували минуле і, звичайно ж, домовлялися про нову зустріч. На тому ж місці, через … років.

Дякуємо ЗСУ за можливість такої зустрічі! Шкодуємо, що у цей день університет не змогли навідати «наймолодші ювіляри», які закінчили навчання п’ять, десять років тому. Більшість із них зараз боронить Україну від ворога, молимося за них і за всіх наших захисників і захисниць!

Опублікований: 29-05-2023
Читайте також:
Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень фахової підготовки підтверджено! 26 червня 2025

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки

Викладачі та аспіранти кафедри міжнародної економіки, а також магістранти і студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», що проводилася Українською асоціацією Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня. Конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З приводу економічного майбутнього України мали нагоду подискутувати студенти й викладачі кафедри міжнародної економіки 03 квітня 2018

На книжкову поличку крафтовиків

Видання нової навчальної літератури є важливим чинником для системної теоретичної і практичної підготовки здобувачів освіти і одним із головних пріоритетів у діяльності викладачів і науковців нашого університету, які мають за мету забезпечення необхідних інструментів і методів ефективного проведення навчального процесу в сучасному освітньому просто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На книжкову поличку крафтовиків 01 квітня 2024