Н У Х Т

Актуальна тема щодо впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств на лекції закордонної професорки

06 жовтня 2023

Актуальна тема щодо впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств на лекції закордонної професорки

Сьогодні за участі професорки кафедри економіки і права Оксани Гривківської та професорки American University of Science&Technology (AUST, м. Бейрут, Ліван) Олени Жидкевич відбулася гостьова лекція «Оцінювання впливу факторів макросередовища на результати діяльності підприємств».

Актуальна тема лекції була підібрана з урахуванням запитів здобувачів усіх економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» і «Доктор філософії».

Протягом лекції та диспуту були охоплені питання впливу зміни макроекономічних чинників на діяльність підприємств; охарактеризували та показали, які з них можуть впливати на підприємство; визначили потенційні  стратегії розвитку підприємства не лише за оцінкою впливу на цей процес макрочинників, а й окреслили види діяльності які можуть зменшити ризики суб'єктів господарювання.

Здобувачі відгукувалися дуже позитивно і брали активну участь в обговоренні. Зокрема, аспіранти прокоментували подію так: «Nice and comprehensive overview of factors that affect business in times of uncertainty. Very useful in our current circumstances»; «Цікава лекція із актуальною інформацією. Можливість прогнозування у часи турбулентності розвиває гнучкість та підвищує ефективність бізнесу та економіки загалом».

Спільнота інституту вдячна пані Олені Жидкевич за науково-практичне висвітлення актуальної теми про вплив факторів макросередовища на результати діяльності підприємств, що надважливо в сучасних умовах для нашої держави.

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США

З 26 березня кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала захопливі заняття для дітей співробітників віком від 12 до 16 років в «Speaking club for teenagers», які проходять протягом весняних канікул з носієм мови Tom Stevens (USA) та завідувачем кафедри Галиною Чередніченко. Діти мають змогу практикувати навички спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США 27 березня 2018

Вітаємо першу учасницю «Women in Tech 2018»

За результатами багатоетапного конкурсного відбору студентка кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Катерина Рівна під керівництвом доцента кафедри Людмили Кривопляс-Володіної виграла грант на участь у самміті «Women in Tech 2018», який відбувся у м. Варшава. Науково-практичні заходи самміту об’єднали понад 2600 жінок із країн Європи та Азії, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо першу учасницю «Women in Tech 2018» 04 грудня 2018

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019