Основа вступу: Бакалавр
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "LEAN - виробництво харчової продукції"
Основа вступу: Бакалавр
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Основа вступу: Магістр
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"