Н У Х Т

Рекомендовані до зарахування на місця державного замовлення для фіксованих конкурсних пропозицій - 2021 - Магістр

 

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та охорона навколишнього середовища"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова біотехнологія"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"
Спеціальність
183 "Технології захисту навколишнього середовища", освітня програма "Екологічний контроль та аудит"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні управляючі системи та технології"
Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерний еколого- економічний моніторинг"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Інтелектуальні комп'ютерні системи керування"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Енергетичний менеджмент"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології аюрведичних харчових продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"
Спеціальність
242 "Туризм", освітня програма "Туризмознавство"