Н У Х Т

Рекомендовані до зарахування на контракт для небюджетних конкурсних пропозицій - 2021 - Магістр

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"