Рекомендовані до зарахування на контракт для небюджетних конкурсних пропозицій - 2021 - Магістр
Основа вступу: Бакалавр
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
- Спеціальність
-
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
- Спеціальність
-
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
- Спеціальність
-
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
- Спеціальність
-
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Основа вступу: Магістр
Факультет біотехнології та екологічного контролю
- Спеціальність
-
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"