Н У Х Т

26.07.2021 Фах

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та охорона навколишнього середовища"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова біотехнологія"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"
Спеціальність
183 "Технології захисту навколишнього середовища", освітня програма "Екологічний контроль та аудит"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні управляючі системи та технології"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології аюрведичних харчових продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"
Спеціальність
242 "Туризм", освітня програма "Туризмознавство"

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та охорона навколишнього середовища"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова біотехнологія"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
242 "Туризм", освітня програма "Туризмознавство"