Н У Х Т

Анульовані рекомендації до зарахування на контракт для небюджетних конкурсних пропозицій - 2021 - Магістр

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"