Основа вступу: Бакалавр
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"