Н У Х Т

Анульовані рекомендації до зарахування на контракт для фіксованих конкурсних пропозицій - 2021 - Магістр

Основа вступу: Бакалавр

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та охорона навколишнього середовища"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова біотехнологія"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні управляючі системи та технології"
Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерний еколого- економічний моніторинг"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Інтелектуальні комп'ютерні системи керування"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"