Основа вступу: Бакалавр
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
- Спеціальність
-
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
- Спеціальність
-
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
- Спеціальність
-
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
- Спеціальність
-
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
- Спеціальність
-
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та охорона навколишнього середовища"
- Спеціальність
-
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова біотехнологія"
- Спеціальність
-
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Фармацевтична біотехнологія"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
- Спеціальність
-
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні управляючі системи та технології"
- Спеціальність
-
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерний еколого- економічний моніторинг"
- Спеціальність
-
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Інтелектуальні комп'ютерні системи керування"
- Спеціальність
-
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"