Н У Х Т

Зараховані на місця державного замовлення для фіксованих конкурсних пропозицій - 2021 - Бакалавр зі скороченим терміном навчання

Основа вступу: Молодший спеціаліст

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Спеціальність
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"