Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Основа вступу: Молодший спеціаліст
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Основа вступу: Молодший спеціаліст
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу