Н У Х Т

Рейтингові списки - 2021 - Бакалавр зі скороченим терміном навчання

1 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

2 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
242 "Туризм", освітня програма "Туризм", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

3 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

1 Курс

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

2 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

3 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"