Н У Х Т

30.07.2021 Фах

1 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа та страхування", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

2 Курс

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"
Спеціальність
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа", на основі ОКР "Молодший спеціаліст"