Рейтингові списки вступників на освітній ступінь "Бакалавр" на основі повної загальної середньої освіти - Другий етап - 2021
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
- Спеціальність
-
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
- Спеціальність
-
076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
- Спеціальність
-
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
- Спеціальність
-
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
- Спеціальність
-
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
- Спеціальність
-
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
- Спеціальність
-
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічна технологія"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"