Програми вступних випробувань для зарахування на навчання на магістра
Програми 2023 року можна переглянути тут.
На цій сторінці за кодом і назвою спеціальності розміщено програми вступних випробувань для вступу в магістратуру:
ЄВІ – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, яка поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської на вибір вступника). Складається в УЦОЯО за попередньою реєстрацією. Для вступників пільгових категорій замість результатів ЄВІ (обох компонентів) використовуються результати співбесіди з іноземної мови в університеті, програма якої відповідає Програмі єдиного вступного іспиту з іноземних мов.
ЄФВВ – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, яка передбачає оцінювання рівня підготовленості вступника з фаху. Складається в УЦОЯО за попередньою реєстрацією. Перелік предметних тестів ЄФВВ для спеціальностей галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» наведений у додатку 8 Порядку прийому.
ЄВІ + ЄФВВ (!) - для вступників пільгових категорій замість результатів ЄВІ (обох компонентів) використовуються результати співбесіди з іноземної мови в університеті, замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту в університеті.
Фах - програма фахового іспиту.
МЛ - вимоги до написання мотиваційного листа.
ЄФВВ* - один з предметних тестів ЄФВВ, наведених у додатку 8 Порядку прийому, на вибір вступника.
Фах* - для вступників пільгових категорій може бути обраний фаховий іспит замість ЄФВВ з переліку: «Економіка та міжнародна економіка», «Облік та фінанси», «Управління та адміністрування», «Інформаційні технології».
ДВВ - додаткове вступне випробування для осіб, що здобули бакалаврський рівень НЕ за спеціальністю 242 «Туризм», з метою перевірки здатності до опанування освітньої програми магістерського рівня вищої освіти на основі здобутих раніше компетентностей.
Код |
Спеціальність (ОПП) |
Вступні випробування |
||
|
Для вступників - іноземних громадян та осіб без громадянства на всі спеціальності замість іноземної мови |
|
|
|
|
Для вступників, які користуються спеціальними умовами участі в конкурсному відборі, замість ЄВІ |
|
||
051 |
Економіка (Економіка підприємства) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
061 |
Журналістика (реклама та зв'язки з громадськістю) |
Фах* |
||
071 |
Облік і оподаткування (Облік і аудит) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
072 |
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси, банківська справа та страхування) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
073 |
Менеджмент (Менеджмент організацій і адміністрування) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
073 |
Менеджмент (Менеджмент персоналу) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
075 |
Маркетинг (Маркетинг) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
076 |
Підприємництво та торгівля (підприємництво, торгівля та біржова діяльність) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
101 |
Екологія (Екологія, екоменеджмент та екоаудит) |
|||
122 |
Комп'ютерні науки (Управління інформацією та аналітика даних) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
||
131 |
Прикладна механіка (Прикладна механіка) |
|||
133 |
Галузеве машинобудування (Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв) |
|||
133 |
Галузеве машинобудування (Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв) |
|||
133 |
Галузеве машинобудування (Інжиніринг харчових виробництв) |
|||
141 |
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електротехнічні системи електроспоживання) |
|||
142 |
Енергетичне машинобудування (Холодильні техніка та технології) |
|||
144 |
Теплоенергетика (Теплоенергетика та енергоефективні технології) |
|||
161 |
Хімічні технології та інженерія (Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів) |
|||
162 |
Біотехнології та біоінженерія (Промислова та фармацевтична біотехнологія) |
|||
174 |
Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології в ресторанному господарстві) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології зберігання і переробки зерна) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки молока) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології органічних харчових продуктів) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології продуктів бродіння і виноробства) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) |
|||
181 |
Харчові технології (Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах) |
|||
181 |
Харчові технології (Технологічна експертиза та безпека харчової продукції) |
|||
181, 133, 174 |
Харчові технології, Галузеве машинобудування, Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка (Lean-виробництво харчової продукції) |
|||
181, 242 |
Харчові технології, Туризм і рекреація (Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі) |
Фах* + ДВВ |
||
241 |
Готельно-ресторанна справа (Готельна і ресторанна справа) |
Фах* |
||
242 |
Туризм і рекреація (Туризм і рекреація) |
Фах* + ДВВ |
||
292 |
Міжнародні економічні відносини (Міжнародна економіка) |
ЄВІ + ЄФВВ (!) |
Програми минулих років можна переглянути у архіві