Н У Х Т

Магістр - державне замовлення та прохідні бали у 2024 році

Прохідни́й бал – конкурсний бал останнього у рейтинговому (конкурсному) списку вступника, який попадає в число рекомендованих до зарахування. Прохідний бал визначається Приймальною комісією після завершення прийому документів та складання всіма вступниками на спеціальність вступних випробувань.

Підрозділ Освітня програма Магістратура
Денна форма навчання
Доведене д/з Рекомендовано Прохідний бал Середній конк. бал
АКС (122 - широкий конкурс) Управління інформацією та аналітика даних 122 УД 24 17 148,2 161,951
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління 174 КА 24 23 136,2 160,842
Всього по підрозділу     48 40  -  -
БТЕК Екологія, екоменеджмент та екоаудит 101 ЕК 8 8 130 160,525
Промислова та фармацевтична біотехнологія 162 ПФ 20 20 157,8 168,253
Всього по підрозділу     28 28  -  -
ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка (241 і 242 - широкий конкурс) Технології в ресторанному господарстві 181 ТР 13 13 161,2 162,28
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції 181 АЮ 10 10 157,4
Готельна і ресторанна справа 241 ГС - - - 160,341
Туризм і рекреація 242 ТУ 10 1 163,4 161,084
Всього по підрозділу     33 24  -  -
ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого Прикладна механіка 131 ПМ 9 9 149,2 160,618
Інжиніринг харчових виробництв 133 ОХ 11 11 155,4 158,17
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв 133 ОФ 5 5 153,8
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв 133 ІП 6 6 162,6
Електротехнічні системи електроспоживання 141 ЕЛ 11 11 146,6 157,423
Холодильні техніка та технології 142 ХМ 17 17 139 159,333
Теплоенергетика та енергоефективні технології 144 ТЕ 5 5 142,6 156,767
Всього по підрозділу     64 64  -  -
ННІЕіУ (широкий конкурс) Економіка підприємства 051 ЕП 5 2 158,8 165,7
Реклама та зв'язки з громадськістю 061 РЗ 5 1 161,2 167,298
Облік і аудит 071 БО - - - 166,532
Фінанси, банківська справа та страхування 072 ФІ 5 1 155,8 165,271
Менеджмент організацій і адміністрування  073 МН 3 3 157,6 163,858
Менеджмент персоналу 073 МП 3 3 163
Маркетинг 075 МА 6 6 156,4 164,935
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність 076 ТП 6 2 156,8 163,543
Міжнародна економіка 292 МЕ - - - 170,213
Всього по підрозділу     33 18  -  -
ННІХТ (242, 181 - широкий конкурс) Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів 161 ХТ 10 10 150,2 168,895
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції 181 ХЕ 10 10 152,4 162,28
Технології зберігання і переробки зерна 181 ТЗ 5 5 152,6
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 181 МЯ 16 16 141
Технології зберігання, консервування та переробки молока 181 МО 9 8 143
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 181 ТК 2 2 140,2
Технології органічних харчових продуктів 181 ТО 7 7 153,4
Технології продуктів бродіння і виноробства 181 ТБ 7 7 152,8
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів 181 ТЖ 5 5 151,6
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів 181 ЧК 2 2 150,6
Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення 181 ОП 3 3 160
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів 181 ТХ 12 12 161,4
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 181 ТЦ 3 3 159,2
LEAN-виробництво харчової продукції 181 ЛН 2 2 154,6
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі 242, 181 КТ 11 4 157,8 161,084
Всього по підрозділу     104 96  -  -
  Загалом     310 270  -  -

 

Інформація за 2023 рік