Прохідни́й бал – конкурсний бал останнього у рейтинговому (конкурсному) списку вступника, який попадає в число рекомендованих до зарахування. Прохідний бал визначається Приймальною комісією після завершення прийому документів та складання всіма вступниками на спеціальність вступних випробувань.
- Магістр - максимальні обсяги, частка ліцензованого обсягу (ЧЛО) для відкритих конкурсних пропозицій.
- Обсяг державного замовлення за освітнім ступенем магістра у 2024 році (рішення конкурсної комісії МОН).
- Розподіл обсягу державного замовлення за спеціальностями та освітніми програмами за освітнім ступенем магістра у 2024 році (для фіксованих конкурсних пропозицій).
Підрозділ | Освітня програма | Магістратура | |||||
Денна форма навчання | |||||||
Доведене д/з | Рекомендовано | Прохідний бал | Середній конк. бал | ||||
АКС (122 - широкий конкурс) | Управління інформацією та аналітика даних | 122 | УД | 24 | 17 | 148,2 | 161,951 |
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління | 174 | КА | 24 | 23 | 136,2 | 160,842 | |
Всього по підрозділу | 48 | 40 | - | - | |||
БТЕК | Екологія, екоменеджмент та екоаудит | 101 | ЕК | 8 | 8 | 130 | 160,525 |
Промислова та фармацевтична біотехнологія | 162 | ПФ | 20 | 20 | 157,8 | 168,253 | |
Всього по підрозділу | 28 | 28 | - | - | |||
ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка (241 і 242 - широкий конкурс) | Технології в ресторанному господарстві | 181 | ТР | 13 | 13 | 161,2 | 162,28 |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції | 181 | АЮ | 10 | 10 | 157,4 | ||
Готельна і ресторанна справа | 241 | ГС | - | - | - | 160,341 | |
Туризм і рекреація | 242 | ТУ | 10 | 1 | 163,4 | 161,084 | |
Всього по підрозділу | 33 | 24 | - | - | |||
ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого | Прикладна механіка | 131 | ПМ | 9 | 9 | 149,2 | 160,618 |
Інжиніринг харчових виробництв | 133 | ОХ | 11 | 11 | 155,4 | 158,17 | |
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв | 133 | ОФ | 5 | 5 | 153,8 | ||
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв | 133 | ІП | 6 | 6 | 162,6 | ||
Електротехнічні системи електроспоживання | 141 | ЕЛ | 11 | 11 | 146,6 | 157,423 | |
Холодильні техніка та технології | 142 | ХМ | 17 | 17 | 139 | 159,333 | |
Теплоенергетика та енергоефективні технології | 144 | ТЕ | 5 | 5 | 142,6 | 156,767 | |
Всього по підрозділу | 64 | 64 | - | - | |||
ННІЕіУ (широкий конкурс) | Економіка підприємства | 051 | ЕП | 5 | 2 | 158,8 | 165,7 |
Реклама та зв'язки з громадськістю | 061 | РЗ | 5 | 1 | 161,2 | 167,298 | |
Облік і аудит | 071 | БО | - | - | - | 166,532 | |
Фінанси, банківська справа та страхування | 072 | ФІ | 5 | 1 | 155,8 | 165,271 | |
Менеджмент організацій і адміністрування | 073 | МН | 3 | 3 | 157,6 | 163,858 | |
Менеджмент персоналу | 073 | МП | 3 | 3 | 163 | ||
Маркетинг | 075 | МА | 6 | 6 | 156,4 | 164,935 | |
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | 076 | ТП | 6 | 2 | 156,8 | 163,543 | |
Міжнародна економіка | 292 | МЕ | - | - | - | 170,213 | |
Всього по підрозділу | 33 | 18 | - | - | |||
ННІХТ (242, 181 - широкий конкурс) | Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів | 161 | ХТ | 10 | 10 | 150,2 | 168,895 |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції | 181 | ХЕ | 10 | 10 | 152,4 | 162,28 | |
Технології зберігання і переробки зерна | 181 | ТЗ | 5 | 5 | 152,6 | ||
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса | 181 | МЯ | 16 | 16 | 141 | ||
Технології зберігання, консервування та переробки молока | 181 | МО | 9 | 8 | 143 | ||
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | 181 | ТК | 2 | 2 | 140,2 | ||
Технології органічних харчових продуктів | 181 | ТО | 7 | 7 | 153,4 | ||
Технології продуктів бродіння і виноробства | 181 | ТБ | 7 | 7 | 152,8 | ||
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів | 181 | ТЖ | 5 | 5 | 151,6 | ||
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів | 181 | ЧК | 2 | 2 | 150,6 | ||
Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення | 181 | ОП | 3 | 3 | 160 | ||
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | 181 | ТХ | 12 | 12 | 161,4 | ||
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах | 181 | ТЦ | 3 | 3 | 159,2 | ||
LEAN-виробництво харчової продукції | 181 | ЛН | 2 | 2 | 154,6 | ||
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі | 242, 181 | КТ | 11 | 4 | 157,8 | 161,084 | |
Всього по підрозділу | 104 | 96 | - | - | |||
Загалом | 310 | 270 | - | - |