Н У Х Т

Магістр - обсяги державного замовлення та частка ліцензованого обсягу для фіксованих конкурсних пропозицій у 2025 році

Спеціальність

Освітня програма

Форма здобуття освіти

Частка ліцензованого обсягу

Обсяг державного замовлення

Е2 Екологія

Екологія, екоменеджмент та екоаудит

Денна

10

3

G1 Хімічні технології та інженерія

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

Денна

17

12

G3 Електрична інженерія

Електротехнічні системи електроспоживання

Денна

30

25

G4 Енерговиробництво

Холодильні техніка та технології

Денна

25

5

G4 Енерговиробництво

Теплоенергетика та енергоефективні технології

Денна

13

5

G7 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка

Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління

Денна

30

20

G9 Прикладна механіка

Прикладна механіка

Денна

20

13

G11 Машинобудування

Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв

Денна

15

4

G11 Машинобудування

Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

Денна

15

8

G11 Машинобудування

Інжиніринг харчових виробництв

Денна

50

14

G13 Харчові технології

Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів

Денна

15

12

G13 Харчові технології

LEAN - виробництво харчової продукціі

Денна

10

1

G13 Харчові технології

Технології в ресторанному господарстві

Денна

20

14

G13 Харчові технології

Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції

Денна

17

13

G13 Харчові технології

Технології зберігання і переробки зерна

Денна

7

1

G13 Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Денна

25

12

G13 Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Денна

25

18

G13 Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Денна

8

1

G13 Харчові технології

Технології органічних харчових продуктів

Денна

10

8

G13 Харчові технології

Технології продуктів бродіння і виноробства

Денна

25

12

G13 Харчові технології

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Денна

7

4

G13 Харчові технології

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Денна

7

1

G13 Харчові технології

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Денна

12

4

G13 Харчові технології

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Денна

30

19

G13 Харчові технології

Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Денна

7

2

G13 Харчові технології

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Денна

20

13

G21 Біотехнології та біоінженерія

Промислова та фармацевтична біотехнологія

Денна

25

15