Н У Х Т

Зараховані на місця державного замовлення для фіксованих конкурсних пропозицій - 2025

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"

Спеціальність G3 "Електрична інженерія", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Спеціальність G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність G7 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"