Н У Х Т

Списки вступників, магістр - 2025 - Додатковий набір 2

Подача заяв на участь у конкурсі - з 13 жовтня до 1700 14 жовтня

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

Навчально-науковий інститут економіки і управління

D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

Навчально-науковий інститут харчових технологій

G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Заочна

G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Заочна

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

G7 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

Факультет біотехнології та екологічного контролю

E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна

J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"
Вступ на основі
Бакалавр
1 Курс
Небюджетна

Денна

Заочна