Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"
Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"
Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"