Н У Х Т

Рейтингові списки на контракт - Магістр для небюджетних конкурсних пропозицій - 2025

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"

Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"

Спеціальність G7 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"

Спеціальність G3 "Електрична інженерія", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність D2 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"

Спеціальність G3 "Електрична інженерія", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Спеціальність G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність G7 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"