Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп’ютерні науки"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"