Н У Х Т

Зараховані на контракт на основі ПЗСО, без пріоритетності, для відкритих конкурсних пропозицій

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"

Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність D2 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність C4 "Психологія", освітня програма "Психологія підприємницької діяльності"

Спеціальність G3 "Електрична інженерія", освітня програма "Інтелектуальні системи електрозабезпечення"

Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Теплонасосні установки та кондиціювання повітря"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія"

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп’ютерні науки"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"