Н У Х Т

Зараховані на контракт на основі ПЗСО, без пріоритетності, для небюджетних конкурсних пропозицій

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність C4 "Психологія", освітня програма "Психологія підприємницької діяльності"

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"

Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність C4 "Психологія", освітня програма "Психологія підприємницької діяльності"

Спеціальність G20 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп’ютерні технології розроблення та виготовлення упаковки"

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"