Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"
Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"