Н У Х Т

Рейтингові списки на контракт - Бакалавр зі скороченим терміном навчання, без пріоритетності, для відкритих конкурсних пропозицій - 2025

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність D1 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність D2 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Цифровий бізнес"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність F2 "Інженерія програмного забезпечення", освітня програма "Інженерія програмного забезпечення"

Спеціальність F3 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп’ютерні науки"

Спеціальність G7 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"