Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність B11 "Філологія", освітня програма "Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі"
Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність G20 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп’ютерні технології розроблення та виготовлення упаковки"
Спеціальність G4 "Енерговиробництво", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Економічна аналітика"
Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"
Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"
Спеціальність D2 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність D5 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність F2 "Інженерія програмного забезпечення", освітня програма "Інженерія програмного забезпечення"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність G1 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"
Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"