Н У Х Т

Рейтингові списки - Бакалавр - ПЗСО - Додатковий набір - 2025

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність C1 "Економіка та міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Спеціальність C7 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв’язки з громадськістю"

Спеціальність D2 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність E2 "Екологія", освітня програма "Екологія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність G11 "Машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"

Спеціальність G9 "Прикладна механіка", освітня програма "Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність C4 "Психологія", освітня програма "Психологія підприємницької діяльності"

Спеціальність G3 "Електрична інженерія", освітня програма "Інтелектуальні системи електрозабезпечення"

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність D7 "Торгівля", освітня програма "Підприємництво та торгівля"

Спеціальність D3 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність J2 "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", освітня програма "Готельно-ресторанна справа та кейтеринг"

Спеціальність J3 "Туризм та рекреація", освітня програма "Туризм та рекреація"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність G13 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність G21 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"