Н У Х Т

Рекомендовані до зарахування на контракт - 2024 - Другий етап

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"
Спеціальність
242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"