Н У Х Т

Рекомендовані до зарахування на місця державного замовлення для фіксованих конкурсних пропозицій - 2024

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"

Спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"

Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"

Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Спеціальність 144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології органічних харчових продуктів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції"

Основа вступу: Бакалавр (1р. 9м.)