Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"
Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"
Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"