Н У Х Т

28.07.2024 - Фах

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "LEAN - виробництво харчової продукціі"

Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"

Спеціальність 181 "Харчові технології"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"

Спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"

Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"

Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Спеціальність 144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології"