Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"
Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"
Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"