Н У Х Т

Зараховані на місця державного замовлення для відкритих конкурсних пропозицій - 2024 - Бакалавр зі скороченим терміном навчання

Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність 144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні системи та штучний інтелект"

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"

Спеціальність 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"

Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)