Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні системи та штучний інтелект"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"