Н У Х Т

Списки вступників на основі ПЗСО, рекомендованих до зарахування на контракт для відкритих конкурсних пропозицій

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"

Спеціальність 061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"

Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Цифрові бізнес-технології у підприємництві"

Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні системи та штучний інтелект"

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"